Doorgaan naar hoofdcontent

Weet je wat in een crème zit

Er is al veel gesproken over het gebruik van natuurlijke huidverzorging. Er is veel bewijs dat het eten van biologische voedingsmiddelen vermindert de hoeveelheid van chemische stoffen die we zetten in ons lichaam. Amerikanen zijn zich bewust van de gevaren die deze chemische stoffen vormen voor onze gezondheid te worden.
Moeten we bezorg en bewust zijn van wat we op ons lichaam zetten of smeer? Onze huid is de grootste orgaan, die is ongeveer 12 tot 15 procent van je lichaamsgewicht . Die neemt alles op als moisturizers , crèmes en andere producten bestemt voor huid. Het enge is dat cosmetische bedrijven geven meer geld voor een reclame in plaats van natuurlijke ingrediënten in hun producten. De chemische stoffen die ze gebruiken zijn goedkoop. Als ze een keer op onze huid zitten, worden ze diep geabsorbeerd, tot de bloed baan. Het is bijna hetzelfde als gewoon je crème potje in jouw keel ingooien. Deze chemische stoffen kunnen onze lichaam ziek maken.
Organische huidverzorgingsproducten zijn veel beter dan synthetische huidverzorgingsproducten , omdat ze geen kunstmatige conserveringsmiddelen of ingrediënten bevatten . Natuurlijke organische ingrediënten zijn mild voor de huid en huidreacties. Organische huidverzorging is aanzienlijk veiliger en zonder de zorg van toxine opbouw in het lichaam. Het is ook veel effectiever dan synthetische omdat biologische ingrediënten in de natuur voorkomen en ze aansluiten beter aan onze huid. Organische huidverzorging ingrediënten hebben ook natuurlijk aard, en ze zijn sterke anti-oxidanten die helpen bij de bestrijding van vrije radicale, antibacteriële eigenschappen om te helpen bij de bestrijding van acne infecties. De natuurlijke ingrediënten brengen ook zeker een stevigheid en elasticiteit in de huid, ze herstellen de huid en verhogen de productie van collageen en elastine .
Eigenlijk alles wat u op jouw lichaam smeer moet je kunnen eten!
De producten die ik maak zijn van puur natuurlijke aard. Ingrediënten zijn voorzichtig gekozen. De huid krijg zijn eigen natuurlijke glans en versterkt door de puur stoffen die in de huid dringen. Geloof mij dat natuurlijk is duizend keer beter dan chemisch. Wordt goed door de huid gekend want we zijn uit de natuur en de natuur is in ons!

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vitamine C serum maken

Een van de meest belangrijke ingrediënten in onze huidroutine moet vitamine C zijn. Ik neem vit C ook in capsules iedere ochtend. Vitamine C is een anti-oxidant, maar ook zuur. Zijn stabiliteit is zeer zwak, die kan snel oxideren door lucht, licht of bacteriën. Daarom alle producten op de markt die beweren dat vit C hebben zijn echt niet meer goed. De leeftijd van vit C (opgelost) is rond een week.
Daarom vit C serum maken moet snel gebruikt worden en in een donkere plek bewaard worden, kan zelfs in de koelkast.
Vitamine C is uitstekend voor mensen met donkere vlekken, rokers, mensen met doffe huid, of met hogere leeftijd. Vit C versnelt de regeneratie van de huid. Maak haar jonger van binnen in. Hersteld de huid van de zone stralen ... het is uitstekend ingrediënt ... .moet echt gebruikt worden.
U koop een vit C in een poeder vorm, de naam is ascorbine zuur
Die is wat kristal poeder form, lost niet direct op. Je mag het breek het in poeder tussen twee lepels of een stenen bakkie met …

Veiliger dan retinol

ROZENBOTTEL Olie
C02 gewonnen oliën zijn de zuiverste en zachtste botanische extracten gebruikt in cosmetica en huidverzorging industrie.  Dit is een geperste olie gewonnen uit de zaden van een rozenstruik die in het wild in de zuidelijke Andes groeit . De meeste Rozenbottel olie wordt geproduceerd in Chili en Argentinië .  Rozenbottelolie bevat een lijst van werkzame stoffen geassocieerd met anti – aging en huid stimuleren zoals vitamine C , lycopeen ( krachtige antioxidant ) , vitamine A ( een nietje ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten ) , omega 9 ( een essentieel vetzuur ) , beta – caroteen ( krachtige antioxidant ) en omega 6 ( een essentieel vetzuur in verband met de vermindering van ontsteking en fijne lijnen ) Als gevolg van al deze werkzame stoffen , Rozenbottel Olie heeft een aantal schoonheid voordelen. Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren wordt beweerd om de huid vochtig te houden en droogheid te verminderen. Dit op zijn beurt heeft een positief effect op rimpels.…

cosmetica maken

Hallo
Ik ben Hilda (oorspronkelijk uit Bulgarije, wonende 14 jaar in Nederland) en ik maak mijn eigen cosmetica ... zelfs maak ik mijn eigen lijn
Ik heb verschillende producten gebruikt, van duur tot goedkoop.
Nou, het resultaat was niet aan mijn wens .... acne, ontsteking, of niet effectief. Ik ben al in 40ste en ik wou altijd goed anti-age producten. Niets was effectief ... 
Dan begon ik te lezen over ingrediënten ... wat helpt, wat niet .... meeste anti-age stoffen moeten bepaalde % in een crème zijn, als te venig is is niet zo effectief. Dus i kocht dure producten met dure stoffen en toch, te venig in de crème, geen effect .... pffff ... ik was zat van kopen zonder resultaat. 

Dan was ik benieuwd hoe maak je een crème? niet zo eenvoudig maar ik heb mij verdiept en beging duidelijker te worden. Dan is de chemische product beter dan de natuurlijke? in meeste gevallen niet!
Dus i maakte mijn eerst crème op de meest eenvoudige manier .... zonder water. Alleen shea boter met olijf olie. Prac…