maandag 1 februari 2016

Weet je wat in een crème zit

Er is al veel gesproken over het gebruik van natuurlijke huidverzorging. Er is veel bewijs dat het eten van biologische voedingsmiddelen vermindert de hoeveelheid van chemische stoffen die we zetten in ons lichaam. Amerikanen zijn zich bewust van de gevaren die deze chemische stoffen vormen voor onze gezondheid te worden.
Moeten we bezorg en bewust zijn van wat we op ons lichaam zetten of smeer? Onze huid is de grootste orgaan, die is ongeveer 12 tot 15 procent van je lichaamsgewicht . Die neemt alles op als moisturizers , crèmes en andere producten bestemt voor huid. Het enge is dat cosmetische bedrijven geven meer geld voor een reclame in plaats van natuurlijke ingrediënten in hun producten. De chemische stoffen die ze gebruiken zijn goedkoop. Als ze een keer op onze huid zitten, worden ze diep geabsorbeerd, tot de bloed baan. Het is bijna hetzelfde als gewoon je crème potje in jouw keel ingooien. Deze chemische stoffen kunnen onze lichaam ziek maken.
Organische huidverzorgingsproducten zijn veel beter dan synthetische huidverzorgingsproducten , omdat ze geen kunstmatige conserveringsmiddelen of ingrediënten bevatten . Natuurlijke organische ingrediënten zijn mild voor de huid en huidreacties. Organische huidverzorging is aanzienlijk veiliger en zonder de zorg van toxine opbouw in het lichaam. Het is ook veel effectiever dan synthetische omdat biologische ingrediënten in de natuur voorkomen en ze aansluiten beter aan onze huid. Organische huidverzorging ingrediënten hebben ook natuurlijk aard, en ze zijn sterke anti-oxidanten die helpen bij de bestrijding van vrije radicale, antibacteriële eigenschappen om te helpen bij de bestrijding van acne infecties. De natuurlijke ingrediënten brengen ook zeker een stevigheid en elasticiteit in de huid, ze herstellen de huid en verhogen de productie van collageen en elastine .
Eigenlijk alles wat u op jouw lichaam smeer moet je kunnen eten!
De producten die ik maak zijn van puur natuurlijke aard. Ingrediënten zijn voorzichtig gekozen. De huid krijg zijn eigen natuurlijke glans en versterkt door de puur stoffen die in de huid dringen. Geloof mij dat natuurlijk is duizend keer beter dan chemisch. Wordt goed door de huid gekend want we zijn uit de natuur en de natuur is in ons!

Een reactie posten