Doorgaan naar hoofdcontent

Olie is goed voor de huid - zelfs vette huid

Misschien klinkt raar om olie aan vettige huid te gebruiken? De waarheid is dat niet alle oliën alleen vet in de huid brengen. Olie gebaseerde gezicht producten daadwerkelijk kan wonderen verrichten op alle huidtypes, zelfs de meest vettige. Hier zijn vier verrassende feiten die je misschien niet weet over de gezicht oliën.

Hoe werken oliën: Olien bevatten essentiële vetzuren die uw huid nodig heeft om goed te gehydrateerd te blijven. De huid maakt ze niet. Oliën zijn als huid lipide barrière, bescherming tegen extreme temperaturen, droge klimaten, en over-reiniging.

Gebruik olie in plaats van crème (vooral in de winter): Crèmes zijn meestal op basis van water, of een mix van olie en water. Ze zijn geweldig voor het houden van een probleemloze huid, gebalanceerd en gehydrateerd. Gezicht oliën, bevatten echter een meer krachtige, zuiverder, en vaak duurdere vorm van voedingsstoffen die de perfecte oplossing voor de huid in nood zijn. En dat vetlaagje we hebben helpt de huid te genezen en veel sneller zelf te herstellen. Ze hydrateren beter dan crèmes. Dus wanneer de lucht koud en droog in winter word, olie kan de huid tegen irritatie, roodheid, droogheid, en breakouts te beschermen.

Vecht vet met olie: De olie uw huid produceert is veel anders dan de pure plantaardige olie. Uw huid begint te maken talg (het spul dat de poriën verstopt en veroorzaakt breakouts), wanneer de oliegehalte niet in evenwicht wordt gebracht. Dus dan maken we de huid steeds meer schoon en we wassen te veel, daardoor de huid produceert meer vet om te compenseren de verloren vet door te veel wassen. Maar een kwalitatief gezichtsolie zal uw huid aan te vullen met de essentiële vetzuren en vocht die het nodig heeft. Wanneer de balans in de huid hersteld wordt (door olie te gebruiken) begint de huid te ademen, waardoor de huid gezonder en helderder word, zonder puisjes.

Kwalitatieve olie is prijzig: Bij het kopen van een gezicht olie, je echt krijgt wat je betaalt voor. Goedkopere olie producten bevatten vaak minder verfijnd, meer bewerkte ingrediënten met vulstoffen en additieven, terwijl de duurdere olie is zuiverder en meer effectief op de huid. Kijk voor pure organische oliën van rozenbottel, argan, jojoba, abrikoos kernel, avocado, pruim, kersen, macadamia noten, en calendula olie om het meeste voordelen te krijgen. Goedkope oliën in de winkels gebruiken aarde olie (minerale olie), die mag niet op de huid. Natuurlijke oliën zijn puur, direct uit de plant en ze zijn niet goedkoop maar stuk effectiever en iedere druppel is kostbare en de flesje gaat lang mee.


Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vitamine C serum maken

Een van de meest belangrijke ingrediënten in onze huidroutine moet vitamine C zijn. Ik neem vit C ook in capsules iedere ochtend. Vitamine C is een anti-oxidant, maar ook zuur. Zijn stabiliteit is zeer zwak, die kan snel oxideren door lucht, licht of bacteriën. Daarom alle producten op de markt die beweren dat vit C hebben zijn echt niet meer goed. De leeftijd van vit C (opgelost) is rond een week.
Daarom vit C serum maken moet snel gebruikt worden en in een donkere plek bewaard worden, kan zelfs in de koelkast.
Vitamine C is uitstekend voor mensen met donkere vlekken, rokers, mensen met doffe huid, of met hogere leeftijd. Vit C versnelt de regeneratie van de huid. Maak haar jonger van binnen in. Hersteld de huid van de zone stralen ... het is uitstekend ingrediënt ... .moet echt gebruikt worden.
U koop een vit C in een poeder vorm, de naam is ascorbine zuur
Die is wat kristal poeder form, lost niet direct op. Je mag het breek het in poeder tussen twee lepels of een stenen bakkie met …

Veiliger dan retinol

ROZENBOTTEL Olie
C02 gewonnen oliën zijn de zuiverste en zachtste botanische extracten gebruikt in cosmetica en huidverzorging industrie.  Dit is een geperste olie gewonnen uit de zaden van een rozenstruik die in het wild in de zuidelijke Andes groeit . De meeste Rozenbottel olie wordt geproduceerd in Chili en Argentinië .  Rozenbottelolie bevat een lijst van werkzame stoffen geassocieerd met anti – aging en huid stimuleren zoals vitamine C , lycopeen ( krachtige antioxidant ) , vitamine A ( een nietje ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten ) , omega 9 ( een essentieel vetzuur ) , beta – caroteen ( krachtige antioxidant ) en omega 6 ( een essentieel vetzuur in verband met de vermindering van ontsteking en fijne lijnen ) Als gevolg van al deze werkzame stoffen , Rozenbottel Olie heeft een aantal schoonheid voordelen. Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren wordt beweerd om de huid vochtig te houden en droogheid te verminderen. Dit op zijn beurt heeft een positief effect op rimpels.…

cosmetica maken

Hallo
Ik ben Hilda (oorspronkelijk uit Bulgarije, wonende 14 jaar in Nederland) en ik maak mijn eigen cosmetica ... zelfs maak ik mijn eigen lijn
Ik heb verschillende producten gebruikt, van duur tot goedkoop.
Nou, het resultaat was niet aan mijn wens .... acne, ontsteking, of niet effectief. Ik ben al in 40ste en ik wou altijd goed anti-age producten. Niets was effectief ... 
Dan begon ik te lezen over ingrediënten ... wat helpt, wat niet .... meeste anti-age stoffen moeten bepaalde % in een crème zijn, als te venig is is niet zo effectief. Dus i kocht dure producten met dure stoffen en toch, te venig in de crème, geen effect .... pffff ... ik was zat van kopen zonder resultaat. 

Dan was ik benieuwd hoe maak je een crème? niet zo eenvoudig maar ik heb mij verdiept en beging duidelijker te worden. Dan is de chemische product beter dan de natuurlijke? in meeste gevallen niet!
Dus i maakte mijn eerst crème op de meest eenvoudige manier .... zonder water. Alleen shea boter met olijf olie. Prac…