Doorgaan naar hoofdcontent

Maak je eigen oog creme

Ogen zijn bijzonder voor iedereen. De huid rond de ogen is de mees kwetsbare gedeelte van de gezicht. Mensen zeggen dat bij de ogen zie je de ziel van de mens, ik zeg het dat ogen praten en zeggen wat je voelt en hoe je voelt.
De eerst rimpels verschijnen precies rond de ogen. De huid daar is 90% dunner dan de rest van de gezicht. Veel factors spellen om rimpels rond de ogen te verschijnen ... te veel lachen, hehe, te veel roken, veel huilen ... heel belegrijk is dat de huid droogt af (onverzorgde huid) en natuurlijk de ZON. Factor nummer 1 is de zon. Mensen vergeten te gebruiken bril wanneer ze naar buiten lopen. We gebruiken veel mimische spiertjes om de  ogen te krampen van de zon.

Behalve een goede bril in de zomer is belangrijk een ogencrème gebruikt worden. Veel vrouwen vergeten deze gedeelte van de gezicht. Sommige vrouwen gebruiken hun dag of nacht crème rond de ogen. Niet slechte idee maar niet genoeg idee voor de huid rond de ogen. Gezicht crèmes zijn luchtige en ze hebben veel te veel binding ingrediënten en ze verdwijnen in de huid zonder haar te beschermen.

Ik gebruik graag dikkere, stevige crèmes rond de ogen. Overdag die beschermt en houd mijn huid lekker zacht, gevoed en glanzend en overnacht .... dan de crème heeft genoeg tijd om de huid te herstellen en in de ochtend mijn ogen zijn altijd ontspannend en de huid is glad.

Ik maak verschillende oogcrèmes ... een dikkere en iets luchtige. Ik gebruik verschillende ingrediënten tegen rimpels of kringen, allemaal van natuurlijk aard ... jullie kunnen altijd op mijn site kijken of vragen voor een bijpassende crème voor uw huid. Gewoon maak met mij contact www.felices.nl

Zelfgemaakte ogenserum (olie) is uitstekend. Je zal wonderen merken omdat de natuur is vol met kracht en ik moet zeggen, ik ben zeer gefascineerd en verslaafd, daarom maak ik mijn huidverzorging serie ... ik gebruik niets anders dan natuur

3 lepels Kokos olie 
1 lepel Rozenbottel olie
1/2 lepel Vitamine E olie 

Zet de ingrediënten samen in een metalen pot en langzaam smelten de oliën in een pan met water. Wanneer alles goed gesmolten  is haal de potje uit de water en roeren. Laat het voor 15 min in de koelkast dan roer weer. Gebruik paar drupjes sinaasappel etherische olie of lavendel voor een heerlijk geur.

Gebruik de serum in de ochtend onder de ogen en in de avond ronde de hele oog gedeelte (inclusief oogleden). In een week zie je verschil!!! Zeker weten! Vertrouw mij en de natuur!


Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vitamine C serum maken

Een van de meest belangrijke ingrediënten in onze huidroutine moet vitamine C zijn. Ik neem vit C ook in capsules iedere ochtend. Vitamine C is een anti-oxidant, maar ook zuur. Zijn stabiliteit is zeer zwak, die kan snel oxideren door lucht, licht of bacteriën. Daarom alle producten op de markt die beweren dat vit C hebben zijn echt niet meer goed. De leeftijd van vit C (opgelost) is rond een week.
Daarom vit C serum maken moet snel gebruikt worden en in een donkere plek bewaard worden, kan zelfs in de koelkast.
Vitamine C is uitstekend voor mensen met donkere vlekken, rokers, mensen met doffe huid, of met hogere leeftijd. Vit C versnelt de regeneratie van de huid. Maak haar jonger van binnen in. Hersteld de huid van de zone stralen ... het is uitstekend ingrediënt ... .moet echt gebruikt worden.
U koop een vit C in een poeder vorm, de naam is ascorbine zuur
Die is wat kristal poeder form, lost niet direct op. Je mag het breek het in poeder tussen twee lepels of een stenen bakkie met …

Veiliger dan retinol

ROZENBOTTEL Olie
C02 gewonnen oliën zijn de zuiverste en zachtste botanische extracten gebruikt in cosmetica en huidverzorging industrie.  Dit is een geperste olie gewonnen uit de zaden van een rozenstruik die in het wild in de zuidelijke Andes groeit . De meeste Rozenbottel olie wordt geproduceerd in Chili en Argentinië .  Rozenbottelolie bevat een lijst van werkzame stoffen geassocieerd met anti – aging en huid stimuleren zoals vitamine C , lycopeen ( krachtige antioxidant ) , vitamine A ( een nietje ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten ) , omega 9 ( een essentieel vetzuur ) , beta – caroteen ( krachtige antioxidant ) en omega 6 ( een essentieel vetzuur in verband met de vermindering van ontsteking en fijne lijnen ) Als gevolg van al deze werkzame stoffen , Rozenbottel Olie heeft een aantal schoonheid voordelen. Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren wordt beweerd om de huid vochtig te houden en droogheid te verminderen. Dit op zijn beurt heeft een positief effect op rimpels.…

cosmetica maken

Hallo
Ik ben Hilda (oorspronkelijk uit Bulgarije, wonende 14 jaar in Nederland) en ik maak mijn eigen cosmetica ... zelfs maak ik mijn eigen lijn
Ik heb verschillende producten gebruikt, van duur tot goedkoop.
Nou, het resultaat was niet aan mijn wens .... acne, ontsteking, of niet effectief. Ik ben al in 40ste en ik wou altijd goed anti-age producten. Niets was effectief ... 
Dan begon ik te lezen over ingrediënten ... wat helpt, wat niet .... meeste anti-age stoffen moeten bepaalde % in een crème zijn, als te venig is is niet zo effectief. Dus i kocht dure producten met dure stoffen en toch, te venig in de crème, geen effect .... pffff ... ik was zat van kopen zonder resultaat. 

Dan was ik benieuwd hoe maak je een crème? niet zo eenvoudig maar ik heb mij verdiept en beging duidelijker te worden. Dan is de chemische product beter dan de natuurlijke? in meeste gevallen niet!
Dus i maakte mijn eerst crème op de meest eenvoudige manier .... zonder water. Alleen shea boter met olijf olie. Prac…