woensdag 3 februari 2016

Maak je eigen oog creme

Ogen zijn bijzonder voor iedereen. De huid rond de ogen is de mees kwetsbare gedeelte van de gezicht. Mensen zeggen dat bij de ogen zie je de ziel van de mens, ik zeg het dat ogen praten en zeggen wat je voelt en hoe je voelt.
De eerst rimpels verschijnen precies rond de ogen. De huid daar is 90% dunner dan de rest van de gezicht. Veel factors spellen om rimpels rond de ogen te verschijnen ... te veel lachen, hehe, te veel roken, veel huilen ... heel belegrijk is dat de huid droogt af (onverzorgde huid) en natuurlijk de ZON. Factor nummer 1 is de zon. Mensen vergeten te gebruiken bril wanneer ze naar buiten lopen. We gebruiken veel mimische spiertjes om de  ogen te krampen van de zon.

Behalve een goede bril in de zomer is belangrijk een ogencrème gebruikt worden. Veel vrouwen vergeten deze gedeelte van de gezicht. Sommige vrouwen gebruiken hun dag of nacht crème rond de ogen. Niet slechte idee maar niet genoeg idee voor de huid rond de ogen. Gezicht crèmes zijn luchtige en ze hebben veel te veel binding ingrediënten en ze verdwijnen in de huid zonder haar te beschermen.

Ik gebruik graag dikkere, stevige crèmes rond de ogen. Overdag die beschermt en houd mijn huid lekker zacht, gevoed en glanzend en overnacht .... dan de crème heeft genoeg tijd om de huid te herstellen en in de ochtend mijn ogen zijn altijd ontspannend en de huid is glad.

Ik maak verschillende oogcrèmes ... een dikkere en iets luchtige. Ik gebruik verschillende ingrediënten tegen rimpels of kringen, allemaal van natuurlijk aard ... jullie kunnen altijd op mijn site kijken of vragen voor een bijpassende crème voor uw huid. Gewoon maak met mij contact www.felices.nl

Zelfgemaakte ogenserum (olie) is uitstekend. Je zal wonderen merken omdat de natuur is vol met kracht en ik moet zeggen, ik ben zeer gefascineerd en verslaafd, daarom maak ik mijn huidverzorging serie ... ik gebruik niets anders dan natuur

3 lepels Kokos olie 
1 lepel Rozenbottel olie
1/2 lepel Vitamine E olie 

Zet de ingrediënten samen in een metalen pot en langzaam smelten de oliën in een pan met water. Wanneer alles goed gesmolten  is haal de potje uit de water en roeren. Laat het voor 15 min in de koelkast dan roer weer. Gebruik paar drupjes sinaasappel etherische olie of lavendel voor een heerlijk geur.

Gebruik de serum in de ochtend onder de ogen en in de avond ronde de hele oog gedeelte (inclusief oogleden). In een week zie je verschil!!! Zeker weten! Vertrouw mij en de natuur!


Een reactie posten