zondag 31 januari 2016

Waarom natuurlijke huidverzorging

De meeste van ons gebruiken verschillende huid- en lichaamsverzorging producten op een dagelijkse basis . Tot 60 % van wat we op onze huid gebruik wordt opgenomen in het lichaam en als de producten die we gebruiken zijn van schadelijke en kunstmatige ingrediënten gemaakt ze maken een ontgifting processen van het lichaam en op het gehele immuunsysteem. Sommige stoffen blijven in het lichaam opgeslagen meerdere maanden of zelfs jaren voordat zij volledig geëlimineerd .
Natuurlijke ingrediënten zijn meestal een veel veiliger alternatief , hoewel we allemaal nodig hebben in onze gedachten te houden dat planten ook kan leiden tot ongewenste reacties bij sommige mensen . 
Het echte voordeel van het gebruik van natuurlijke / organisch boven de synthetische gezicht en lichaam producten , is dat ze de natuurlijke functie van de huid te verbeteren ; werken in synergie met de huid door gebruik te maken van actieve ingrediënten die helpen bij het ​​optimaliseren van de regeneratie van de huid
Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam , dus het is belangrijk om het goed te zorgen. Net zoals we bewust blijven van de voedingsmiddelen die we gebruiken voor onze lichaam en gezondheid, het is even belangrijk bewust van zijn wat we op ons huid gebruiken. Hier zijn de top 6 redenen waarom natuurlijke huidverzorging is de enige en beste verzorging voor ons

  1.  Minder roodheid , droogheid en irritatie . Veel huidverzorgingsproducten , met name acne producten bevatten agressieve chemicaliën zoals benzoylperoxide . Hoewel deze producten gericht voor acne , vaak veroorzaken een secundaire problemen, een droogheid , roodheid en / of irritatie . En wat is het punt van het elimineren van een puistje wanneer de producten afleiden meer huid probleemen? Natuurlijke producten werken net zo goed voor acne veroorzakende bacteriën te richten , zonder dat een bijkomend probleem . Gelukkig Natuurlijke producten zijn zeer effectieve bij  acne zonder irritatie te veroorzaken . Met behulp van natuurlijke zinkoxide en zwavel in combinatie met natuurlijke genezing tea tree olie ,kunnen de huid schoon houden, terwijl genezing het ook.
  2. Het is bewezen dat natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn in staat om en gladde, schone en gezonde huid te bereiken en behouden. Veel actieve ingrediënten gebruikt in de natuurlijke huidverzorging lijnen zijn ontwikkeld uit eeuwenoude remedies eeuwenlang gebruikt om gezonde , mooie huid te garanderen. De huid straalt op natuurlijke manier 
  3. Wat zetten we op ons lichaam , zetten we het ook in ons lichaam . Gezondheidsbewuste mensen worden steeds meer en meer bewust van het voedsel dat we plaatsen in ons lichaam. Of het nu gaat lotion , anti -aging serums , of een acne regime, onze huid absorbeert meer dan de helft van de producten op, dus waarom gebruiken chemische gifstoffen ?
  4. Onnatuurlijke producten daadwerkelijk kan acne veroorzaken! Veel van de chemische producten die in onnatuurlijke huidverzorging lijnen daadwerkelijk verontreinigingen veroorzaken . Algemeen ingrediënten zoals minerale olie daadwerkelijk kan trekken vrije radicalen en vuil op de huid , waardoor de huid krijgt puisjes en zelfs vroegtijdige veroudering. Ik vind zeer onprettig wanneer ik de ingrediënten lijst van baby producten lees en zie dat minerale olie in zit. Zo erg voor de baby!
  5. Natuurlijke producten lijken duur maar kan verrassend kosteneffectiever. Het kiezen voor een natuurlijke huidverzorgingsproducten is weinig in gebruik, minder product is nodig om de huid te stralen. Veel natuurlijke merken hebben hoge prijs kaartje. Gelukkig mijn prducten zijn “down to earth” met de prijs. Ik gebruik puur natuurlijke ingrediënten en geen chick verpakking en etiketten.  Het is belangrijk wat u gebruik en niet hoe er uitzien. Mijn huidverzorgins lijn groeit steeds meer en meer. Met producten voor droge ebn vochtarme huid tot vette en doffe huid. De producten worden per bestelling gemaakt. Ik heb ze nooit van de voren gemaakt. Ik wil grag mensen vries producten gebruiken. Met Felices gaat u verder dan heldere huid , maar tot levendige, strakkere en gezonde huid .
  6. www.felices.nl 


Een reactie posten