vrijdag 17 juni 2016

De krachtige vijgen extract


Voor huid problemen:
Vijf is rijke anti-oxidant, helpt de kwaadaardige toxine te verwijderen en beschermt de huid van acne, psoriasis en meer. Maakt de huid gezond en stralen.
Voor dode huidcellen:
Exfolianten met vijg verwijderen de dode cellen en brengt de huid in balans zonder acne met zachte structuur.
Houd de huid vernieuwd:
Veel vitaminen zijn nodig om de huid gezond en gevoed te zijn, vitamin C and B, potassium, phosphorous, magnesium calcium etc. Alle deze voeding ingrediënten bestaan natuurlijk in de vijg. Ze houden de huid jong. Vijg is ook rijk aan omegas en helpt de huid vol met vocht.
Een heler:
Vijg brengt vocht, houd de huid zacht en soepel. Helpt bij gebastaardeerde lippen of elleboog, versterkt en helt de huid. Naast de heling eigenschappen vijg verwijdert overtollige vet en verkleint poriën, lift de huid en huid haar jong.
Een stalend huid:
Vijg hersteld de huid van binnen in. Vijg kan puur gebruikt worden als paste. Smeer op de huid en laat voor 15 min inwerken. Afwassen en geniet aan stalende huid.
Vijg is uitstekend anti-age ingrediënten die de huid beschermt, vernieuwd, heelt en verjong. Kan puur op de huid gebruikt worden maar ook in een cosmetica. Ik heb een zachte crème gemaakt met Vijg en Gardenia. Geschikt voor jonge en oudere met zichtbare resultaten.
Een reactie posten