Doorgaan naar hoofdcontent

De krachtige vijgen extract


Voor huid problemen:
Vijf is rijke anti-oxidant, helpt de kwaadaardige toxine te verwijderen en beschermt de huid van acne, psoriasis en meer. Maakt de huid gezond en stralen.
Voor dode huidcellen:
Exfolianten met vijg verwijderen de dode cellen en brengt de huid in balans zonder acne met zachte structuur.
Houd de huid vernieuwd:
Veel vitaminen zijn nodig om de huid gezond en gevoed te zijn, vitamin C and B, potassium, phosphorous, magnesium calcium etc. Alle deze voeding ingrediënten bestaan natuurlijk in de vijg. Ze houden de huid jong. Vijg is ook rijk aan omegas en helpt de huid vol met vocht.
Een heler:
Vijg brengt vocht, houd de huid zacht en soepel. Helpt bij gebastaardeerde lippen of elleboog, versterkt en helt de huid. Naast de heling eigenschappen vijg verwijdert overtollige vet en verkleint poriën, lift de huid en huid haar jong.
Een stalend huid:
Vijg hersteld de huid van binnen in. Vijg kan puur gebruikt worden als paste. Smeer op de huid en laat voor 15 min inwerken. Afwassen en geniet aan stalende huid.
Vijg is uitstekend anti-age ingrediënten die de huid beschermt, vernieuwd, heelt en verjong. Kan puur op de huid gebruikt worden maar ook in een cosmetica. Ik heb een zachte crème gemaakt met Vijg en Gardenia. Geschikt voor jonge en oudere met zichtbare resultaten.
Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vitamine C serum maken

Een van de meest belangrijke ingrediënten in onze huidroutine moet vitamine C zijn. Ik neem vit C ook in capsules iedere ochtend. Vitamine C is een anti-oxidant, maar ook zuur. Zijn stabiliteit is zeer zwak, die kan snel oxideren door lucht, licht of bacteriën. Daarom alle producten op de markt die beweren dat vit C hebben zijn echt niet meer goed. De leeftijd van vit C (opgelost) is rond een week.
Daarom vit C serum maken moet snel gebruikt worden en in een donkere plek bewaard worden, kan zelfs in de koelkast.
Vitamine C is uitstekend voor mensen met donkere vlekken, rokers, mensen met doffe huid, of met hogere leeftijd. Vit C versnelt de regeneratie van de huid. Maak haar jonger van binnen in. Hersteld de huid van de zone stralen ... het is uitstekend ingrediënt ... .moet echt gebruikt worden.
U koop een vit C in een poeder vorm, de naam is ascorbine zuur
Die is wat kristal poeder form, lost niet direct op. Je mag het breek het in poeder tussen twee lepels of een stenen bakkie met …

Veiliger dan retinol

ROZENBOTTEL Olie
C02 gewonnen oliën zijn de zuiverste en zachtste botanische extracten gebruikt in cosmetica en huidverzorging industrie.  Dit is een geperste olie gewonnen uit de zaden van een rozenstruik die in het wild in de zuidelijke Andes groeit . De meeste Rozenbottel olie wordt geproduceerd in Chili en Argentinië .  Rozenbottelolie bevat een lijst van werkzame stoffen geassocieerd met anti – aging en huid stimuleren zoals vitamine C , lycopeen ( krachtige antioxidant ) , vitamine A ( een nietje ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten ) , omega 9 ( een essentieel vetzuur ) , beta – caroteen ( krachtige antioxidant ) en omega 6 ( een essentieel vetzuur in verband met de vermindering van ontsteking en fijne lijnen ) Als gevolg van al deze werkzame stoffen , Rozenbottel Olie heeft een aantal schoonheid voordelen. Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren wordt beweerd om de huid vochtig te houden en droogheid te verminderen. Dit op zijn beurt heeft een positief effect op rimpels.…

cosmetica maken

Hallo
Ik ben Hilda (oorspronkelijk uit Bulgarije, wonende 14 jaar in Nederland) en ik maak mijn eigen cosmetica ... zelfs maak ik mijn eigen lijn
Ik heb verschillende producten gebruikt, van duur tot goedkoop.
Nou, het resultaat was niet aan mijn wens .... acne, ontsteking, of niet effectief. Ik ben al in 40ste en ik wou altijd goed anti-age producten. Niets was effectief ... 
Dan begon ik te lezen over ingrediënten ... wat helpt, wat niet .... meeste anti-age stoffen moeten bepaalde % in een crème zijn, als te venig is is niet zo effectief. Dus i kocht dure producten met dure stoffen en toch, te venig in de crème, geen effect .... pffff ... ik was zat van kopen zonder resultaat. 

Dan was ik benieuwd hoe maak je een crème? niet zo eenvoudig maar ik heb mij verdiept en beging duidelijker te worden. Dan is de chemische product beter dan de natuurlijke? in meeste gevallen niet!
Dus i maakte mijn eerst crème op de meest eenvoudige manier .... zonder water. Alleen shea boter met olijf olie. Prac…