donderdag 11 februari 2016

Natuurlijke beauty avond of workshop doen

Ik heb besloten naast gezellige beauty avond ... met mijn natuurlijke producten, een workshop organiseren.
Workshop is (voor mensen die niet weten) een dagdeel waarin jullie kunnen een product leren maken, en naar huis meenemen (de gemaakte product).

Een beauty avond

Dit is een gezellige avond in je huis. Je nodig aantal vriendin uit bij je huis. Maak een lekkere bakkie koffie en wat lekkers daarbij. De rest doe ik. Ik leg waarom ik de natuur kies en waarom is natuurlijke huidverzorging belangrijk te gebruiken, in plaats van andere merken met prijs kaartje of een naam.  Mensen in England en Amerika zijn druk bezig met natuurlijk huidverzorging kiezen maar in Nederland is nog een taboe. Natuurlijke producten zijn duurder maar dan weet je wat je gebruik en ze zijn zuiniger in gebruik.
Op deze avond leg ik alle producten die ik heb. Meestal maak ik paar potjes van de voren (alleen voor de beauty avond) en ik kan ze verkopen. Andere producten neem ik alleen monsters mee en bij interesse worden besteld. Ik maak ze de volgende dag en de dag daarna breng ik ze naar de gastvrouw. Omdat de producten natuurlijk zijn, zijn ze ook korter houdbaar. Daarom mijn voorkeur is na de bestellingen, maak ik de producten.
Ik maak ook een person op. Ik was zijn gezicht, tonic, maskertje, scrub, serum, oog cream en gezicht crème op. Naast heb ik lichaam producten die kunnen ze geproefd worden. Ik neem altijd mijn etherische oliën mee en mensen kunnen een geur kiezen voor hun product.
De gastvrouw krijgt een cadeau van mij!

Een natuurlijk workshop

Een workshop is fun maar word voor betaald. Ik neem 12,50€ per persoon. Dus, je nodig je vriendin uit en ze leren, maken en nemen mee naar huis wat ze gemaakt hebben. Ik neem een cake of koek mee naar de workshop!
Ze kunnen uit twee soorten workshop kiezen: body balsem maken of body reep boter maken

Ik neem de producten mee en we maken onze boter samen ... Ik leg uit wat voor ingrediënten we zullen gebruiken en hoe worden ze gebruikt. Terwijl maken kiezen jullie geur naar keus voor de boter.
De gastvrouw krijgt de gemaakte product gratis als cadeau!

Een reactie posten