Doorgaan naar hoofdcontent

AHA is goed voor de huid

AHA (alpha hydroxy acid)
Veel mensen geven veel geld voor chemische peeling in de salons. En dan ze hebben rode, geïrriteerde en pijnlijke huid. Duurt 1-2 weken tot de huid gepeeld word en opnieuw hersteld. Ja, daarna is de huid zacht en vernieuwd. Maar binnen paar maanden moet je weer gaan ... is dit leuk?
Nou ik vind het prijzig, pijnlijk en kort effectief.

Beste alternatief is:

AHA zuur! Wat is AHA zuur? Het is liquid van fruiten sappen (de zuur van de sappen). Verkrijgen in verschillende verhouding. Begint van 5 tot 80%. AHA zuur word opgebouwd op de huid. Begin je met laagste verhouding. Ik vind AHA 15% de beste. Wat ik bedoel is dat je tot AHA 15% opbouw en gebruik je het regelmatig. De beste is om een avond.
Mensen met zeer gevoelige huidtypen zullen wel meer last van krijgen. Als jullie niets aan vind ga gewoon niet meer door. Wat zal je ervaren: branderig gevoel op je gezicht ... die verdwijnt na een tijdje. Deze gevoel is niet te vergelijken met de chemische peeling. Deze is veel zachter en mild. De huid beging op langzame manier vernieuwen.
De opbouw en de gebruik proces is het belangrijkste:
ALLEEN IN DE AVOND GEBRUIKEN! Begin met 2-3 avonden in de week gebruiken, 5%. Na een week of twee kan je de procent verhogen. Daarna gebruik een crème met hoge verhouding vitamine E, of kalmering crème, met stoffen die zuur vrij zijn. Overdag gebruik een SPF beschermingscrème. Omdat de huid peelt en verzwakt (tot de nieuwe komt) is de huid kwetsbaar.

Ik gebruik AHA al jaren! AHA is goed voor veel probleem: acne, littekens, pigmentatie, rimpels ....
AHA is altijd in mijn routine, Gebruik niet te sterke verhouding. Maar als je toch een sterke verhouding wil gebruik alleen een keer per week.

Mensen die gewone scub niet kunnen gebruiken (couperose, of zeer gevoelige huidtypen) kunnen AHA gebruiken als wekelijk peeling (niet hoger dan 1-2 keer per week, 5%). Gebruik het als een behandeling ... laat het product op de gezicht voor 5 minuten, en iedere volgende keer kan de tijd verlengd worden, tot 15-30 min. En dan spoel het goed met lauw warm water.

MENSEN DIE GEEN ZUUR KUNNEN AAN HEBBEN .... NIET MEE BEGINNEN

De volgende stof die alternatief aan de AHA is Retinol. Retinol en AHA NOOIT samen gebruiken!

Ik heb AHA avond crème gemaakt in mijn site www.felices.nl
Prikt bijna niet. Zacht en effectiefEen reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vitamine C serum maken

Een van de meest belangrijke ingrediënten in onze huidroutine moet vitamine C zijn. Ik neem vit C ook in capsules iedere ochtend. Vitamine C is een anti-oxidant, maar ook zuur. Zijn stabiliteit is zeer zwak, die kan snel oxideren door lucht, licht of bacteriën. Daarom alle producten op de markt die beweren dat vit C hebben zijn echt niet meer goed. De leeftijd van vit C (opgelost) is rond een week.
Daarom vit C serum maken moet snel gebruikt worden en in een donkere plek bewaard worden, kan zelfs in de koelkast.
Vitamine C is uitstekend voor mensen met donkere vlekken, rokers, mensen met doffe huid, of met hogere leeftijd. Vit C versnelt de regeneratie van de huid. Maak haar jonger van binnen in. Hersteld de huid van de zone stralen ... het is uitstekend ingrediënt ... .moet echt gebruikt worden.
U koop een vit C in een poeder vorm, de naam is ascorbine zuur
Die is wat kristal poeder form, lost niet direct op. Je mag het breek het in poeder tussen twee lepels of een stenen bakkie met …

Veiliger dan retinol

ROZENBOTTEL Olie
C02 gewonnen oliën zijn de zuiverste en zachtste botanische extracten gebruikt in cosmetica en huidverzorging industrie.  Dit is een geperste olie gewonnen uit de zaden van een rozenstruik die in het wild in de zuidelijke Andes groeit . De meeste Rozenbottel olie wordt geproduceerd in Chili en Argentinië .  Rozenbottelolie bevat een lijst van werkzame stoffen geassocieerd met anti – aging en huid stimuleren zoals vitamine C , lycopeen ( krachtige antioxidant ) , vitamine A ( een nietje ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten ) , omega 9 ( een essentieel vetzuur ) , beta – caroteen ( krachtige antioxidant ) en omega 6 ( een essentieel vetzuur in verband met de vermindering van ontsteking en fijne lijnen ) Als gevolg van al deze werkzame stoffen , Rozenbottel Olie heeft een aantal schoonheid voordelen. Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren wordt beweerd om de huid vochtig te houden en droogheid te verminderen. Dit op zijn beurt heeft een positief effect op rimpels.…

cosmetica maken

Hallo
Ik ben Hilda (oorspronkelijk uit Bulgarije, wonende 14 jaar in Nederland) en ik maak mijn eigen cosmetica ... zelfs maak ik mijn eigen lijn
Ik heb verschillende producten gebruikt, van duur tot goedkoop.
Nou, het resultaat was niet aan mijn wens .... acne, ontsteking, of niet effectief. Ik ben al in 40ste en ik wou altijd goed anti-age producten. Niets was effectief ... 
Dan begon ik te lezen over ingrediënten ... wat helpt, wat niet .... meeste anti-age stoffen moeten bepaalde % in een crème zijn, als te venig is is niet zo effectief. Dus i kocht dure producten met dure stoffen en toch, te venig in de crème, geen effect .... pffff ... ik was zat van kopen zonder resultaat. 

Dan was ik benieuwd hoe maak je een crème? niet zo eenvoudig maar ik heb mij verdiept en beging duidelijker te worden. Dan is de chemische product beter dan de natuurlijke? in meeste gevallen niet!
Dus i maakte mijn eerst crème op de meest eenvoudige manier .... zonder water. Alleen shea boter met olijf olie. Prac…