donderdag 18 februari 2016

AHA is goed voor de huid

AHA (alpha hydroxy acid)
Veel mensen geven veel geld voor chemische peeling in de salons. En dan ze hebben rode, geïrriteerde en pijnlijke huid. Duurt 1-2 weken tot de huid gepeeld word en opnieuw hersteld. Ja, daarna is de huid zacht en vernieuwd. Maar binnen paar maanden moet je weer gaan ... is dit leuk?
Nou ik vind het prijzig, pijnlijk en kort effectief.

Beste alternatief is:

AHA zuur! Wat is AHA zuur? Het is liquid van fruiten sappen (de zuur van de sappen). Verkrijgen in verschillende verhouding. Begint van 5 tot 80%. AHA zuur word opgebouwd op de huid. Begin je met laagste verhouding. Ik vind AHA 15% de beste. Wat ik bedoel is dat je tot AHA 15% opbouw en gebruik je het regelmatig. De beste is om een avond.
Mensen met zeer gevoelige huidtypen zullen wel meer last van krijgen. Als jullie niets aan vind ga gewoon niet meer door. Wat zal je ervaren: branderig gevoel op je gezicht ... die verdwijnt na een tijdje. Deze gevoel is niet te vergelijken met de chemische peeling. Deze is veel zachter en mild. De huid beging op langzame manier vernieuwen.
De opbouw en de gebruik proces is het belangrijkste:
ALLEEN IN DE AVOND GEBRUIKEN! Begin met 2-3 avonden in de week gebruiken, 5%. Na een week of twee kan je de procent verhogen. Daarna gebruik een crème met hoge verhouding vitamine E, of kalmering crème, met stoffen die zuur vrij zijn. Overdag gebruik een SPF beschermingscrème. Omdat de huid peelt en verzwakt (tot de nieuwe komt) is de huid kwetsbaar.

Ik gebruik AHA al jaren! AHA is goed voor veel probleem: acne, littekens, pigmentatie, rimpels ....
AHA is altijd in mijn routine, Gebruik niet te sterke verhouding. Maar als je toch een sterke verhouding wil gebruik alleen een keer per week.

Mensen die gewone scub niet kunnen gebruiken (couperose, of zeer gevoelige huidtypen) kunnen AHA gebruiken als wekelijk peeling (niet hoger dan 1-2 keer per week, 5%). Gebruik het als een behandeling ... laat het product op de gezicht voor 5 minuten, en iedere volgende keer kan de tijd verlengd worden, tot 15-30 min. En dan spoel het goed met lauw warm water.

MENSEN DIE GEEN ZUUR KUNNEN AAN HEBBEN .... NIET MEE BEGINNEN

De volgende stof die alternatief aan de AHA is Retinol. Retinol en AHA NOOIT samen gebruiken!

Ik heb AHA avond crème gemaakt in mijn site www.felices.nl
Prikt bijna niet. Zacht en effectiefEen reactie posten