zondag 31 januari 2016

Veiliger dan retinol

ROZENBOTTEL Olie

C02 gewonnen oliën zijn de zuiverste en zachtste botanische extracten gebruikt in cosmetica en huidverzorging industrie.  Dit is een geperste olie gewonnen uit de zaden van een rozenstruik die in het wild in de zuidelijke Andes groeit . De meeste Rozenbottel olie wordt geproduceerd in Chili en Argentinië . 
Rozenbottelolie bevat een lijst van werkzame stoffen geassocieerd met anti – aging en huid stimuleren zoals vitamine C , lycopeen ( krachtige antioxidant ) , vitamine A ( een nietje ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten ) , omega 9 ( een essentieel vetzuur ) , beta – caroteen ( krachtige antioxidant ) en omega 6 ( een essentieel vetzuur in verband met de vermindering van ontsteking en fijne lijnen )
Als gevolg van al deze werkzame stoffen , Rozenbottel Olie heeft een aantal schoonheid voordelen. Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren wordt beweerd om de huid vochtig te houden en droogheid te verminderen. Dit op zijn beurt heeft een positief effect op rimpels. Bovendien kunnen littekens ( zoals waterpokken ) , huidbeschadigingen ( zoals striae ) , en acne verminderen. Deze wonderlijke olie stimuleert  de huid zichzelf te herstellen na overmatige blootstelling aan de zon of toevallige brandwonden snel te herstellen.
Rozenbottel olie is ook befaamd om pigmentatie van de huid te verminderen . Australische model Miranda Kerr , die aan bekendheid steeg als een van Victoria’s Secret Angels beweerd dat ze Rozenbottel Olie dagelijks gebruikt heeft om haar huid jong te houden. En mannelijk model , David Gandy , bleek dat Rozenbottel olie is zijn ultieme huidverzorging geheim. Hij vertelde aan en interviewer dat de olie helpt hem om zijn huid gehydrateerd te houden , vooral tijdens lange vluchten
www.felices.nl

Een reactie posten