Doorgaan naar hoofdcontent

Exfoliëren is goed voor de huid

Een goede huidverzorging regime gaat om dagelijks wassen van je gezicht en hydrateren . Echter , dit is de basis. Met de behulp van een gezicht scrub zal echt uw huid naar het volgende niveau nemen. De huid zal gezonder zich voelen, door de vuil en bacteriën uit de poriën weggalen krijgt de huid helderder en stralende teint.   Gezicht scrubs exfoliëren de de huid . Ze verwijderen de mee-eters en dode huidcellen van de huid. De buitenste laag van de huid is de  meest blootgestelde laag. Bij regelmatig gebruik van een gezicht scrub helpen wij deze laag steeds te vernieuwen. De nieuwe laag is gladder en beter kijken.
Het belangrijk om een reinigingsmiddel dagelijks te gebruiken (mijn cleanser is uitstekken voor alle soort huid typen). Schoonmaken met cleanser is essentieel. Die houd de huid schoon en verwijdert alle onzuiverheden, maar die stimuleer niet de cel vernieuwing. Daarom moeten we een gezicht scrub gebruiken om een ​​diepe en grondige reiniging te krijgen. Ook als we ouder worden , onze huid cel huidcel vernieuwing vertraagt ​​. Scrubben met een gezicht scrub versnelt deze proces en de huid krijgt een betere doorbloeding – resultaat – veel jonger uitziende huid. Natuurlijke scrub met mijn bruin suiker en baobab scrub is lekker voor uw huid. 
Hoe vaak moet je een gezicht scrub gebruiken?  
Mensen maken vaak de fout omdat ze niet weten hoe vaak moet een ​​product gebruikt worden. Met betrekking tot het gebruik van een gezicht scrub ; U kunt dit doen ongeveer 2 tot 3 keer per week , afhankelijk van uw huidtype en conditie . Mensen met een vette huid kunnen 2 a 3 keer scrub gebruiken. . Echter, degenen met een droge huid moet slechts een keer per week scrubben. Overmatig gebruik van scrub zal daadwerkelijke schadelijk zijn voor de huid in plaats van te verbeteren . De huid zal uitdrogen , omdat de natuurlijke olie die de huid produceert zal verminderen en de huid word schilferig
Hoe gebruik ik de scrub?
Om het effect van de scrub te optimaliseren is eerst belangrijk het gezicht te wassen met een natuurlijke reinigingsmiddel . Daarna kan de scrub gebruikt worden. Zorg ervoor de ogen te vermijden, deze huid is te gevoelig voor deze procedure . Neem klein beetje van de scrub tussen de vingers en  voorzichtig in een cirkelvormige beweging wrijven over de huid. Op het voorhoofd en neus wrijven is  beetje harder. Drukken op de huid is niet nodig, glijd de vingers op de huid en u voelt de korrels mee gaan. U bepaald hoe hard en hoelang de massage word. Als de huid pijnlijk voelt moet u stoppen met scrubben. Drukken werkt niet … zacht masseren. 
Het toepassen van het op deze wijze helpt verwijderen van dode huid op het oppervlak. Het zal ook helpen zich te verwijderen van mee-eters en  uit ruwe huid . Voor betere resultaten kunt u eerst je gezicht stomen. Hete lucht opent de poriën en laat de ingrediënten van de volgende product volledig dieper in de huid doordringen. Na scrubben kan je de scrub latten op de huid nog eventjes. Daarna was de gezicht grondig af met lauw warm water, tot alle korrels weg zijn. Je voelt de huid dat stuk gladder is. Als u dit regelmatig doet, zal uw huid steeds beter en soepeler voelen. 
Er bestaan twee soorten scrubs (exfoliators), met korrels of met fruitzuur. In mijn assortiment is nog alleen met korrels te verkrijgen.

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Vitamine C serum maken

Een van de meest belangrijke ingrediënten in onze huidroutine moet vitamine C zijn. Ik neem vit C ook in capsules iedere ochtend. Vitamine C is een anti-oxidant, maar ook zuur. Zijn stabiliteit is zeer zwak, die kan snel oxideren door lucht, licht of bacteriën. Daarom alle producten op de markt die beweren dat vit C hebben zijn echt niet meer goed. De leeftijd van vit C (opgelost) is rond een week.
Daarom vit C serum maken moet snel gebruikt worden en in een donkere plek bewaard worden, kan zelfs in de koelkast.
Vitamine C is uitstekend voor mensen met donkere vlekken, rokers, mensen met doffe huid, of met hogere leeftijd. Vit C versnelt de regeneratie van de huid. Maak haar jonger van binnen in. Hersteld de huid van de zone stralen ... het is uitstekend ingrediënt ... .moet echt gebruikt worden.
U koop een vit C in een poeder vorm, de naam is ascorbine zuur
Die is wat kristal poeder form, lost niet direct op. Je mag het breek het in poeder tussen twee lepels of een stenen bakkie met …

Veiliger dan retinol

ROZENBOTTEL Olie
C02 gewonnen oliën zijn de zuiverste en zachtste botanische extracten gebruikt in cosmetica en huidverzorging industrie.  Dit is een geperste olie gewonnen uit de zaden van een rozenstruik die in het wild in de zuidelijke Andes groeit . De meeste Rozenbottel olie wordt geproduceerd in Chili en Argentinië .  Rozenbottelolie bevat een lijst van werkzame stoffen geassocieerd met anti – aging en huid stimuleren zoals vitamine C , lycopeen ( krachtige antioxidant ) , vitamine A ( een nietje ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten ) , omega 9 ( een essentieel vetzuur ) , beta – caroteen ( krachtige antioxidant ) en omega 6 ( een essentieel vetzuur in verband met de vermindering van ontsteking en fijne lijnen ) Als gevolg van al deze werkzame stoffen , Rozenbottel Olie heeft een aantal schoonheid voordelen. Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren wordt beweerd om de huid vochtig te houden en droogheid te verminderen. Dit op zijn beurt heeft een positief effect op rimpels.…

cosmetica maken

Hallo
Ik ben Hilda (oorspronkelijk uit Bulgarije, wonende 14 jaar in Nederland) en ik maak mijn eigen cosmetica ... zelfs maak ik mijn eigen lijn
Ik heb verschillende producten gebruikt, van duur tot goedkoop.
Nou, het resultaat was niet aan mijn wens .... acne, ontsteking, of niet effectief. Ik ben al in 40ste en ik wou altijd goed anti-age producten. Niets was effectief ... 
Dan begon ik te lezen over ingrediënten ... wat helpt, wat niet .... meeste anti-age stoffen moeten bepaalde % in een crème zijn, als te venig is is niet zo effectief. Dus i kocht dure producten met dure stoffen en toch, te venig in de crème, geen effect .... pffff ... ik was zat van kopen zonder resultaat. 

Dan was ik benieuwd hoe maak je een crème? niet zo eenvoudig maar ik heb mij verdiept en beging duidelijker te worden. Dan is de chemische product beter dan de natuurlijke? in meeste gevallen niet!
Dus i maakte mijn eerst crème op de meest eenvoudige manier .... zonder water. Alleen shea boter met olijf olie. Prac…