zondag 31 januari 2016

Exfoliëren is goed voor de huid

Een goede huidverzorging regime gaat om dagelijks wassen van je gezicht en hydrateren . Echter , dit is de basis. Met de behulp van een gezicht scrub zal echt uw huid naar het volgende niveau nemen. De huid zal gezonder zich voelen, door de vuil en bacteriën uit de poriën weggalen krijgt de huid helderder en stralende teint.   Gezicht scrubs exfoliëren de de huid . Ze verwijderen de mee-eters en dode huidcellen van de huid. De buitenste laag van de huid is de  meest blootgestelde laag. Bij regelmatig gebruik van een gezicht scrub helpen wij deze laag steeds te vernieuwen. De nieuwe laag is gladder en beter kijken.
Het belangrijk om een reinigingsmiddel dagelijks te gebruiken (mijn cleanser is uitstekken voor alle soort huid typen). Schoonmaken met cleanser is essentieel. Die houd de huid schoon en verwijdert alle onzuiverheden, maar die stimuleer niet de cel vernieuwing. Daarom moeten we een gezicht scrub gebruiken om een ​​diepe en grondige reiniging te krijgen. Ook als we ouder worden , onze huid cel huidcel vernieuwing vertraagt ​​. Scrubben met een gezicht scrub versnelt deze proces en de huid krijgt een betere doorbloeding – resultaat – veel jonger uitziende huid. Natuurlijke scrub met mijn bruin suiker en baobab scrub is lekker voor uw huid. 
Hoe vaak moet je een gezicht scrub gebruiken?  
Mensen maken vaak de fout omdat ze niet weten hoe vaak moet een ​​product gebruikt worden. Met betrekking tot het gebruik van een gezicht scrub ; U kunt dit doen ongeveer 2 tot 3 keer per week , afhankelijk van uw huidtype en conditie . Mensen met een vette huid kunnen 2 a 3 keer scrub gebruiken. . Echter, degenen met een droge huid moet slechts een keer per week scrubben. Overmatig gebruik van scrub zal daadwerkelijke schadelijk zijn voor de huid in plaats van te verbeteren . De huid zal uitdrogen , omdat de natuurlijke olie die de huid produceert zal verminderen en de huid word schilferig
Hoe gebruik ik de scrub?
Om het effect van de scrub te optimaliseren is eerst belangrijk het gezicht te wassen met een natuurlijke reinigingsmiddel . Daarna kan de scrub gebruikt worden. Zorg ervoor de ogen te vermijden, deze huid is te gevoelig voor deze procedure . Neem klein beetje van de scrub tussen de vingers en  voorzichtig in een cirkelvormige beweging wrijven over de huid. Op het voorhoofd en neus wrijven is  beetje harder. Drukken op de huid is niet nodig, glijd de vingers op de huid en u voelt de korrels mee gaan. U bepaald hoe hard en hoelang de massage word. Als de huid pijnlijk voelt moet u stoppen met scrubben. Drukken werkt niet … zacht masseren. 
Het toepassen van het op deze wijze helpt verwijderen van dode huid op het oppervlak. Het zal ook helpen zich te verwijderen van mee-eters en  uit ruwe huid . Voor betere resultaten kunt u eerst je gezicht stomen. Hete lucht opent de poriën en laat de ingrediënten van de volgende product volledig dieper in de huid doordringen. Na scrubben kan je de scrub latten op de huid nog eventjes. Daarna was de gezicht grondig af met lauw warm water, tot alle korrels weg zijn. Je voelt de huid dat stuk gladder is. Als u dit regelmatig doet, zal uw huid steeds beter en soepeler voelen. 
Er bestaan twee soorten scrubs (exfoliators), met korrels of met fruitzuur. In mijn assortiment is nog alleen met korrels te verkrijgen.

Een reactie posten